Profitul diviziei de servicii la sondă a Rompetrol a crescut cu 60%

Profitul diviziei de servicii la sondă a Rompetrol a crescut cu 60%
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2023

Furnizorul de servicii la sondă Rompetrol Well Services, controlat de KMG International, divizia înregistrată în Olanda a gigantului petrolier kazah de stat KazMunayGas, a obținut anul trecut un profit net de 2,61 milioane lei, cu 60% mai mare decât cel consemnat în 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile din exploatare ale companiei s-au majorat cu 15,8%, la 53,2 milioane lei.

Inflația din Franța și Spania a crescut, sfidând așteptările. Investitorii anticipează că BCE ar putea majora dobânzile la un nivel record CITEȘTE ȘI Inflația din Franța și Spania a crescut, sfidând așteptările. Investitorii anticipează că BCE ar putea majora dobânzile la un nivel record

Potrivit raportului preliminar pe 2022, Rompetrol Well Services a realizat în cursul anului trecut un număr de 107 operații de cimentare primară, 173 operații de cimentare secundară și 398 operații de stimulare, palmares comparabil cu cel înregistrat în anul precedent, însă ″pe o structură diferită de complexitate″.

″În decursul anului 2022, compania a reusit să câștige în urma unor licitații publice un contract de servicii de cimentare necesare pentru operații de reparații capitale pentru OMV Petrom, cu o valoare estimată la aproximativ 3,48 milioane euro și o durată de 4 ani, precum și un contract de servicii cu agregate de cimentare și alte utilaje specifice activității de foraj extracție pentru SNGN Romgaz, cu o valoare estimată de 12 milioane lei și o durată de 2 ani″, se menționează în documentul citat.

ING Bank România: Falsele declarații de dragoste, ofertele irezistibile și phishing-ul sunt cele mai comune tipuri de înșelătorii pe Internet CITEȘTE ȘI ING Bank România: Falsele declarații de dragoste, ofertele irezistibile și phishing-ul sunt cele mai comune tipuri de înșelătorii pe Internet

În plus, Rompetrol Well Services a câștigat, tot la licitație, un contract de prestări servicii cu azot de circa 3,52 milioane euro și o durată de 5 ani, desfășurând totodată activități specifice în sud-estul Europei, prin colaborări cu parteneri din Bulgaria și Serbia. 

Compania a fost înființată în 1951 ca societate de stat în subordinea Ministerului Petrolului și Chimiei, sub denumirea de “ICOTS - Întreprinderea de Cimentări, Operațiuni si Transporturi Speciale”. Din 1990, compania a devenit societatea comercială Petros Ploiesti și a fost listată din 1998 la Bursa de Valori București. Grupul Rompetrol (acum KMG International) a preluat în 2000 pachetul majoritar de acțiuni, având în prezent o participație de 73%.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol well services
profit rompetrol
rompetrol servicii la sonda