RADET anunță că va începe duminică probele la cald

RADET anunță că va începe duminică probele la cald
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2018

RADET anunță că va începe duminică, de la ora 22.00, probele la cald, având în vedere că se anunță temperaturi mai scăzute în perioada următoare. Regia precizează că probele se vor derula progresiv, însă asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Probele la cald ale RADET vor începe duminică seară, de la ora 22.00, pentru consumatorii din mediul urban din București, scrie News.ro.

„Acțiunea se derulează progresiv având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfășura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toți consumatorii să beneficieze în condiții normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, precizează vineri RADET, printr-un comunicat de presă.

Regia amintește că furnizează căldură încă de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni și altor instituții publice, iar ELCEN a finalizat activitățile de întreținere și reparații, astfel încât instalațiile sunt pregătite. De asemenea, dispeceratele RADET și echipele de intervenție funcționează permanent.

Petrolexportimport, odată cel mai mare jucător prin intermediul căruia erau derulate afacerile cu petrol, a intrat în faliment CITEȘTE ȘI Petrolexportimport, odată cel mai mare jucător prin intermediul căruia erau derulate afacerile cu petrol, a intrat în faliment

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secțiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizează Regia.

RADET București se află în insolvență din 2016. Regia administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, deținând 43 la sută din piațǎ. Furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând 8.200 de blocuri de locuințe și aproximativ 300 de imobile, în care trăiesc 1,21 milioane locuitori, precum și pentru aproximativ 5.100 de instituții, obiective sociale și agenți economici.

RADET asigură 72 la sută din necesarul de energie termică al Capitalei. Din totalul energiei furizate de Regie, consumul populației reprezintă aproximativ 90 la sută.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
agent termic