RADET București anunță că de luni încep reviziile la rețeaua de termoficare

RADET București anunță că de luni încep reviziile la rețeaua de termoficare
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2017

RADET București anunță că de luni va începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru pregătirea rețelei de termoficare pentru iarnă, iar bucureștenii ale căror locuințe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să finalizeze lucrările la instalațiile interioere, pentru evitarea incidentelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit RADET, bucureștenii trebuie să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita inundațiile în apartamente, ce pot apărea odată cu încărcarea instalațiilor. în noul sezon de încălzire 2017-2018. De asemenea, asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate, scrie News.ro.

Data privind furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi anunțată ulterior, precizează sursa citată.

Autoritățile și companiile de stat din energie ar putea lăsa cetățenii să aștepte și 2 luni pentru soluționarea unei reclamații. Motivul: ”aspecte foarte complexe” CITEȘTE ȘI Autoritățile și companiile de stat din energie ar putea lăsa cetățenii să aștepte și 2 luni pentru soluționarea unei reclamații. Motivul: ”aspecte foarte complexe”

RADET București se află în insolvență din octombrie 2016, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituției și de soluționare a problemelor întregului sistem de termoficare.

RADET furnizează energie termică pentru aproximativ 565.000 de apartamente din capitală, precum și pentru aproximativ 5.400 de instituții, obiective sociale și agenți economici.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
termoficare