Rețeaua azeră Socar a deschis a doua stație de alimentare din Brașov și ajunge la 39 de unități în România

Rețeaua azeră Socar a deschis a doua stație de alimentare din Brașov și ajunge la 39 de unități în România
scris 22 ian 2018

Lanțul de benzinării Socar a inaugurat cea de-a 39-a stație de distribuție în România, la Brașov, a doua din oraș a companiei azere.

Benzinăria este prevăzută cu stație de reîncărcare mașini electrice, asigură facilități de achiziție roviniete și peaj (trecere pod Fetești), terminal de plăti facturi, utilități sau reîncărcări cartele telefonice.

Rețeaua de stații de alimentare Socar din România acoperă 18 județe: Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bihor, Bistrița, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiș, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeș, București și Brașov.

ULTIMA ORĂ Declarația 600 – Finanțele pregătesc modificări: un nou termen de depunere și un nou plafon de venituri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Declarația 600 – Finanțele pregătesc modificări: un nou termen de depunere și un nou plafon de venituri

Socar este compania petrolieră de gaze naturale deținută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic).

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania Socar Petroleum S.A. și prin crearea și consolidarea unei rețele de benzinării la nivel național.

Socar a creat până acum aproximativ 550 de locuri de muncă și a derulat investiții de peste 64 milioane de euro în România

viewscnt
Afla mai multe despre
socar
benzinarii