Romgaz analizează posibilitatea de a săpa noi sonde de explorare gaze în perimetrul Trident din Marea Neagră

Romgaz analizează posibilitatea de a săpa noi sonde de explorare gaze în perimetrul Trident din Marea Neagră
scris 15 sep 2017

Romgaz și partenerii săi din blocul petrolifer Trident analizează posibilitatea săpării de noi sonde, după ce explorările derulate până în prezent au demonstrat că există potențial pentru noi descoperiri de gaze în acel perimetru, a declarat Vlad Pavlovschi, director de dezvoltare afaceri din cadrul Romgaz, în cadrul unei conferințe pe teme energetice.

BERD negociază preluarea unei participații la proiectul Black Sea Oil & Gas de exploatare gaze din Marea Neagră CITEȘTE ȘI BERD negociază preluarea unei participații la proiectul Black Sea Oil & Gas de exploatare gaze din Marea Neagră

În perimetrul Trident au fost săpate două sonde, din care sonda Lira 1X a relevat o descoperire de gaze naturale de circa 30 de miliarde de metri cubi, a mai spus Pavlovschi, conform Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
romgaz
trident