Romgaz asigură că are înmagazinate peste 633 milioane metri cubi gaze naturale, depășind obligația de stocare

Romgaz asigură că are înmagazinate peste 633 milioane metri cubi gaze naturale, depășind obligația de stocare
scris 2 nov 2017

Romgaz, producător și principal furnizor de gaze naturale din România, asigură că are înmagazinate 633,8 milioane metri cubi gaze naturale, depășind nivelul obligatoriu de stocare.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Joi, directorul general al Engie România, Eric Stab, la audierile din Comisia parlamentară de anchetă privind activitatea Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), a declarat că gazele ar putea deveni insuficiente în cazul unei ierni grele, iar unii consumatori industriali vor trebui deconectați pentru a se asigura alimentarea cu prioritate a populației.

Dedeman investește în energie pe bursă: după Translectrica, depășește pragul de 5% și la Electrica CITEȘTE ȘI Dedeman investește în energie pe bursă: după Translectrica, depășește pragul de 5% și la Electrica

Romgaz are înmagazinate 633,83 milioane metri cubi (avea obligația să înmagazineze peste 300 milioane metri cubi), iar capacitatea totală de stoc este de 1,93 miliarde metri cubi, depășind stocul minim obligatoriu care era de 1,78 miliarde metri cubi, pentru toți operatorii din piață. În total, incluzând depozitul Depomureș, la ora actuala România are înmagazinată o cantitate de gaze de 2,18 miliarde metri cubi.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
gaze naturale