Sistemul informatic al ANRE - indisponibil pentru patru zile, ca urmare a efectuării unor lucrări de modernizare

Sistemul informatic al ANRE - indisponibil pentru patru zile, ca urmare a efectuării unor lucrări de modernizare
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 25 iul 2019

Furnizorii, distribuitorii, dar și consumatorii de energie electrică, termică și gaze nu vor putea accesa în următoarele trei zile serviciile informatice ale Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), din cauza efectuării unor lucrări de modernizare a Data Center-ului instituției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din același motiv, ANRE nu va avea program de lucru cu publicul vineri, 26 iulie, situație valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Potrivit ANRE, efectuarea lucrărilor de modernizare a Data Center-ului implică oprirea sistemelor informatice ale instituției.

FOTO 5.000 de mineri vor fi reconvertiți la energia eoliană CITEȘTE ȘI FOTO 5.000 de mineri vor fi reconvertiți la energia eoliană

“Având în vedere că serviciile informatice destinate publicului si operatorilor economici (site-ul autorității, portal, aplicații de rapoarte, aplicații mobile, web services, e-mail etc) nu vor fi funcționale în intervalul 25 iulie 2019 ora 17:00 – 28 iulie 2019 ora 20:00 (joi – duminică), persoanele fizice sau juridice care au documente de înregistrat cu termen final 26.07.2019, se pot prezenta la Registratură sau le pot transmite online, până joi, 25.07.2019, ora 16:30”, precizează ANRE.

ANRE are ca obiect de activitate elaborarea, aprobarea și monitorizarea aplicării reglementărilor obligatorii la nivel național necesare funcționării sectorului și pieței energiei electrice, termice și a gazelor naturale. Actorii de pe aceste piețe sunt obligați să prezinte lunar, trimestrial sau anual diverse rapoarte/informări și să completeze mai mute chestionare elaborate de experții instituției.

viewscnt
Afla mai multe despre
anre
sistem informatic
modernizare