Stație de carburanți MOL închisă, șoferii au reclamat că au alimentat cu... apă. Mesajul companiei

Stație de carburanți MOL închisă, șoferii au reclamat că au alimentat cu... apă. Mesajul companiei

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2023

Stația de carburanți MOL din municipiul Roman a fost închisă temporar de comisarii Comisariatului Județean de Protecție a Consumatorilor (CJPC) Neamț după ce mai mulți șoferi au reclamat că au alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Am solicitat documentele și procedurile care stau la baza activității de comercializare a carburanților pentru a stabili circumstanțele care au cauzat acest incident și pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător", a declarat comisarul șef al CJPC Neamț, Vlad Ciurea, citat de Agerpres.

FOTO Hidroelectrica și-a lansat aplicația de mobil CITEȘTE ȘI FOTO Hidroelectrica și-a lansat aplicația de mobil

Potrivit sursei citate, rezultatele controlului vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.

Mai mulți șoferi care au alimentat în stația de carburanți MOL din municipiul Roman au fost nevoiți să cheme autoplatforme pentru a transpora mașinile în service, după ce acestea nu au mai pornit.

Petrom, HG cu anexă secretă – Proprietara unei locuințe dintr-un perimetru petrolier vrea oprirea explorărilor CITEȘTE ȘI Petrom, HG cu anexă secretă – Proprietara unei locuințe dintr-un perimetru petrolier vrea oprirea explorărilor

Rezultatele preliminarii arată că pompele stației de carburanți ar fi alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină, din cauze rămase deocamdată necunoscute.

Mesajul companiei

„Este o situație punctuală excepțională, care a apărut ca urmare a unei intervenții programate de calibrare a rezervorului. Am intervenit prompt pentru remedierea situației. Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relații clienți și analizăm ce măsuri de suport și compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în stația din Roman, să ia legătura cu noi."

viewscnt
Afla mai multe despre
mold
benzina