Ștefăniță Munteanu a fost ales președinte al Directoratului Transelectrica

Ștefăniță Munteanu a fost ales președinte al Directoratului Transelectrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2023

Consiliul de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica l-a ales, marți, pe Ștefăniță Munteanu în postul de președinte al Directoratului companiei, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer (CEO).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat Transelectrica, publicat pe Bursa de la București, membrii provizorii ai Directoratului au fost numiți, alături de Munteanu, Cătălin Constantin Nadolu, Florin Cristian Tătaru și Bogdan Toncescu, scrie Agerpres.

Circulația pe Transfăgărășan, redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule CITEȘTE ȘI Circulația pe Transfăgărășan, redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule

Mandatul membrilor Directoratului are o durată de 4 luni începând cu data de 25 iunie 2023 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăși data finalizării procedurii de selecție a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice în condițiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval, precizează compania.

De asemenea, Cătălin Andrei Dascăl a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere de a Transelectrica. 

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
ștefăniță munteanu