Surpare într-o galerie la Mina Lupeni. Trei mineri au fost dați dispăruți

Surpare într-o galerie la Mina Lupeni. Trei mineri au fost dați dispăruți
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2017

Trei mineri de la Mina Lupeni au fost dați dispăruți în urma unei surpări care a avut loc într-o galerie, iar la ora transmiterii acestei știri echipele de salvatori intervin la fața locului. Ministrul Energiei, Toma Petcu, spune că la momentul incidentului în galeria respectivă se aflau 14 mineri, 11 dintre ei reușind să se salveze.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Liderul Sindicatului Muntele din Valea Jiului, Darius Câmpean, a declarat pentru News.ro că în subteran au fost prinși trei oameni, iar la această oră nu se știe care este situația lor.

"S-a produs o surpare în abatajul frontal, panoul 7 din sectorul 2 al Minei Lupeni, iar acolo au fost prinși trei oameni. Nu știm la momntul de față situația lor. Conducerea minei și echipele de salvatori vor intra și vor încerca să ajungă la ei în cel mai scurt timp, cu speranța că vor fi găsiți în viață", a spus liderul sindical.

FOTO Vânzarea de către Fisc a hotelului de lux Metropolis din Bistrița, operat de garantul organizatorului jocului TV de Bingo, a fost blocată. Firma și-a cerut insolvența CITEȘTE ȘI FOTO Vânzarea de către Fisc a hotelului de lux Metropolis din Bistrița, operat de garantul organizatorului jocului TV de Bingo, a fost blocată. Firma și-a cerut insolvența

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat că în subteran se aflau la acel moment 14 mineri, iar 11 au reușit să iasă. Ceilalți trei au fost dați dispăruți, iar la această oră se intervine pentru salvarea lor.

Petcu a spus că urmează să plece la Mina Lupeni.

viewscnt
Afla mai multe despre
mineri
mine
surpare