Transelectrica a prelungit cu două luni mandatele membrilor provizorii ai directoratului

Transelectrica a prelungit cu două luni mandatele membrilor provizorii ai directoratului
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2018

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunțat că în ședința de luni Consiliul de Supraveghere a decis prelungirea, prin act adițional pentru o durată de două luni, a contractului de mandat, membrilor provizorii ai directoratului, respectiv până la data de 16 martie 2018.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Prin urmare, componența directoratului este după cum urmează: Georgeta – Corina Popescu, Andreea – Georgiana Florea, Dan – Valeriu Ardelean, Mircea – Toma Modran, Florin - Cristian Tătaru”, arată un comunicat al companiei.

De asemenea, potrivit hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 9 ianuarie, Constantin Dumitru a fost numit în funcția de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, cu o durată a mandatului de pȃnă la 30 martie 2018, scrie News.ro.

”Numirea domnului Constantin Dumitru a devenit efectivă începând cu data de 15 ianuarie 2018, data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica”, arată un alt anunț al companiei.

BMW a prezentat în premieră noul SUV X2, la salonul auto de la Detroit CITEȘTE ȘI BMW a prezentat în premieră noul SUV X2, la salonul auto de la Detroit

Transelectrica este operatorul de Transport și de Sistem din România, care gestionează 81 stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.000 MVA și peste 9.000 de kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

Transelectrica a înregistrat în primele nouă luni ale anului trecut un profit net de 64,79 milioane lei, de peste trei ori mai mic față de rezultatul net raportat în perioada similară a anului anterior, de 213,33 milioane lei, ca urmare a scăderii veniturilor din serviciul de transport al energiei electrice.

De asemenea, veniturile totale au urcat cu peste 27%, la 2,41 miliarde lei, de la 1,89 miliarde lei, la sfârșitul lui septembrie 2016.

Compania are circa 2.200 de salariați și se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica