Transgaz cumpără 34 de mașini de teren de 625.000 euro de la un dealer auto din Odorheiu Secuiesc

Transgaz cumpără 34 de mașini de teren de 625.000 euro de la un dealer auto din Odorheiu Secuiesc
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2016

Compania de stat Transgaz, un monopol al trasportului de gaze naturale, a atribuit luna aceasta un contract de 2,79 milioane lei (circa 625.000 euro) cu tot cu TVA societății Hinode Service SRL, un dealer auto din Odorheiu Secuiesc, pentru cumpărarea a 34 de mașini de teren noi, arată datele publicate pe platforma de licitații electronice SEAP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit anunțului de atribuire din 23 august, pentru licitație au fost depuse trei oferte, din care cea a Hinode Service SRL a fost cea mai bună, scrie News.ro.

Potrivit caietului de sarcini realizat pentru licitație și semnat de șeful serviciului de aprovizionare si transport rutier din cadrul Transgaz, Edith Kiss, cele 34 de mașini aveau ca dotări obligatorii: motoare pe motorină cu capacitate cilindrică maximă de 1.600 cmc și cel mult 108 cai putere (CP), cuti de viteze manuale cu 6 trepte, computer de bord și tracțiune 4X4, între altele.

Transgaz a estimat valoarea contractului la 2,4 milioane lei fără TVA, adică 2,89 milioane lei cu TVA, însă prețul ofertei câștigătoare a fost ceva mai mic, de 2,32 milioane lei fără TVA, adică 2,79 milioane lei cu TVA, prețul efectiv plătit de către Transgaz.

În medie, Transgaz va plăti circa 18.400 euro pentru fiecare mașină.

Clubul Dinamo cheamă furnizori pentru a cumpăra electricitate, negocierile vor fi derulate de un fost tenisman CITEȘTE ȘI Clubul Dinamo cheamă furnizori pentru a cumpăra electricitate, negocierile vor fi derulate de un fost tenisman

Compania care a câștigat licitația are termen de 60 de zile după semnarea contractului pentru a livra mașinile la sediul Transgaz, la Mediaș.

Hinode Service SRL a avut anul trecut o cifră de afaceri de 18,3 milioane lei și un profit net de 129.220 lei, potrivti bilanțului publicat de Ministerul Finanțelor.  Potrivti datelor publicate pe site-ul companiei, Hinode este distribuitor autorizat al mărcilor Suzuki, Peugeot, Isuzu, Subaru și Great Wall.

Transgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deține 58,5% din acțiuni. Compania este listată la Bursa de Valori București și are o valoare de piață de 3,43 miliarde lei (805 milioane euro), la ultimul preț de închidere.

viewscnt
Afla mai multe despre
transgaz
odorheiu secuiesc