Transgaz și Black Sea Oil & Gas au semnat un memorandum pentru dezvoltarea rețelei de transport pentru Proiectul MGD

Transgaz și Black Sea Oil & Gas au semnat un memorandum pentru dezvoltarea rețelei de transport pentru Proiectul MGD
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2019

Transportatorul național de gaze Transgaz a semnat, cu Black Sea Oil &Gas (BSOG), Memorandumul de Înțelegere pentru utilizarea și dezvoltarea rețelei de transport gaze naturale pentru Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia (Proiectul MGD).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Memorandumul mai vizează și cooperarea în domeniul cercetării, inovării și transferului tehnologic, scrie News.ro.

Două milioane din mașinile înmatriculate în Uniunea Europeană sunt electrice sau hibride CITEȘTE ȘI Două milioane din mașinile înmatriculate în Uniunea Europeană sunt electrice sau hibride

"Memorandumul de Înțelegere descrie principiile de bază, responsabilitățile și cadrul de cooperare pentru execuția conductei de transport gaze naturale ceva prelua în Sistemul Național de Transport gaze naturale, gazele tratate la noua stație de tratare a gazelor din comuna Corbu, județul Constanța. De asemenea, Memorandumul de Înțelegere mai vizează cooperarea în domeniul cercetării, inovării, transferului tehnologic, decarbonizării și utilizăriinoilor tehnologii, injectarea hidrogenului în conducta de gaze pentru a extrage gazul ecologic, contribuindastfel la atenuarea schimbărilor climatice", se arată într-un comunicat transmis marți Bursei de Valori București (BVB).

Memorandumul pentru utilizarea și dezvoltarea rețelei de transport gaze naturale pentru Proiectul MGD a fost semnat de Ion Sterian, director general al Transgaz și de CEO-ul Black Sea Oil & Gas, Mark Beacom. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai managementul executiv al celor două companii.

Transgaz este operatorul tehnic al Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale și asigură îndeplinirea în condiții de eficiență, transparență, siguranță, acces nediscriminatoriu și competitivitate a strategiei naționale privind transportul intern și internațional al gazelor naturale și dispecerizarea gazelor naturale, precum și cercetarea și proiectarea în domeniul specific activității sale, cu respectarea cerințelor legislației europene și naționale, a standardelor de calitate,performanță, mediu și dezvoltare durabilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
transgaz
black sea oil & gas