Un brăilean a furat aparate de control, manometre și cabluri din aluminiu de la o schelă OMV Petrom pentru a le vinde ca fier vechi

Un brăilean a furat aparate de control, manometre și cabluri din aluminiu de la o schelă OMV Petrom pentru a le vinde ca fier vechi
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 3 feb 2018

Un locuitor al localității Plopu, din județul Brăila, a decis în ultima zi a lunii ianuarie să iasă ziua în amiaza mare la furat fier vechi și s-a orientat către schela OMV Petrom de la Oprișenești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ghinionul său a fost că în zonă se afla în misiune un echipaj din cadrul I.J.J. Brăila – Detașamentul 3 Jandarmi Oprișenești. Potrivit presei locale, în jurul orei 14:30, echipajul “s-a autosesizat asupra faptului că o persoana necunoscută, care a trezit suspiciuni privind prezența și activitatea sa, se află în incinta OMV PETROM – Schela de producție Oprișenești”.

Persoana a fost legitimată ca fiind V.V. din loc. Plopu jud. Brăila, iar în urma controlului s-a constat ca acesta a sustras “aparate de măsura și control, manomentre, cabluri din aluminiu de diferite dimensiuni și alte materiale fieroase din incinta OMV Petrom – Schela de Producție Oprișenești”, precizeză Infobrăila.ro.

În cauza s-a întocmit proces verbal de sesizare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”, fapta prevazută și pedepsită de art. 228 din Codul Penal.

viewscnt
Afla mai multe despre
furt
omv petrom
fier vechi
brăila