Undă verde: Gaspeco L&D, controlată de mama lui Cristi Borcea, preia Panebo

Undă verde: Gaspeco L&D, controlată de mama lui Cristi Borcea, preia Panebo
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2020

Gaspeco L&D, companie specializată în distribuția de gaz petrolier lichefiat (GPL), preia compania Panebo Gaz, tranzacția, anunțată în toamnă, fiind avizată acum de Consiliul Concurenței. Gaspeco L&D este controlată de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, fost finanțator al echipei de fotbal Dinamo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani închisoare cu executare. În urmă cu trei ani, Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului acționar al clubului de fotbal Dinamo Cristian Borcea, a intrat în afacerile cu restaurante, cum a anunțat atunci Profit.ro.

România - cea mai accelerată scădere a producției de gaze din ultimii ani. Nu numai OMV Petrom, ci și Romgaz raportează volume mai mici extrase CITEȘTE ȘI România - cea mai accelerată scădere a producției de gaze din ultimii ani. Nu numai OMV Petrom, ci și Romgaz raportează volume mai mici extrase

Gaspeco L&D face parte din grupul de societăți controlat de Elena Borcea și Corneliu Gâdoiu și desfășoară activități în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul României, cât și în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere și distribuție GPL în butelii; distribuție GPL vrac; distribuție GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea de GPL cu ridicata.

Panebo Gaz este deținută în prezent de Constantin Rizescu, având ca principală achiziționarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni și importatori), îmbutelierea GPL în recipienți și distribuirea către clienți finali de pe teritoriul României prin rețeaua proprie și prin distribuitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
gaspeco
panebo