Undă verde: Rompetrol Downstream SRL preia 9 stații de distribuție carburanți de la Comision Trade

Undă verde: Rompetrol Downstream SRL preia 9 stații de distribuție carburanți de la Comision Trade
scris 12 nov 2020

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Rompetrol Downstream preia dreptul de folosință asupra a 9 stații de distribuție carburanți aparținȃnd grupului Comision Trade.

Cele nouă stații de distribuție a carburanților sunt situate în Agigea, Brăila, Focșani, Mangalia, Brașov, Zărnești, Caracal, Caraș-Severin și Târgu Jiu.

Transgaz, investiție pentru gaze în Maramureș CITEȘTE ȘI Transgaz, investiție pentru gaze în Maramureș

Activitățile Grupului KMG International, din care face parte Rompetrol Downstream SRL, se concentrează, în principal, pe sectoarele de rafinare, retail, marketing și trading, cu operațiuni suplimentare în sectorul de explorare și producție și în zona de servicii petroliere industriale pentru terți (servicii la sondă, servicii industriale, foraje etc.), oferind, în același timp, consultanță de management și consultanță de afaceri ca o componentă de suport a celorlalte operațiuni.

Grupul Comision Trade este activ în mai multe domenii, precum: vânzări angro, transport rutier intern și internațional, distribuție de carburanți în benzinării. Comision Trade este partener Rompetrol din anul 2005, operând la acest moment o serie de stații în sistem de franciză Rompetrol.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
rompetrol downstream srl
comision trade