VIDEO 1.000 de blocuri din București fără căldură și apă caldă în plin ger. CET Grozăvești a fost oprit

VIDEO 1.000 de blocuri din București fără căldură și apă caldă în plin ger. CET Grozăvești a fost oprit
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2024

Circa 1.000 de blocuri din Capitală racordate la sistemul centralizat de termoficare nu au căldură și apă caldă, din cauza unei avarii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

″Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) SA anunță, marți, că din cauza unei avarii produse la Magistrala Grivița, pe Șoseaua Grozăvești, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1.000 de blocuri din Sectorul 1 și parțial din Sectoarele 2, 5 și 6, până în data de 10 ianuarie 2024, ora 23.30″, a anunțat CMTEB.

A început calvarul antreprenorilor la e-Factura: diverse erori atât la emitere, cât și la descărcare. Facturi care apar de mai multe ori, chiar erori la logarea în SPV CITEȘTE ȘI A început calvarul antreprenorilor la e-Factura: diverse erori atât la emitere, cât și la descărcare. Facturi care apar de mai multe ori, chiar erori la logarea în SPV

Potrivit sursei citate, în sectorul 2 va fi afectată zona Șoseaua Ștefan cel Mare. În sectorul 5, este vorba de Calea 13 Septembrie, Șoseaua Panduri și Spitalul Municipal, iar în sectorul 6, de strada Nicolae Filimon, Calea Griviței, Bulevardele Constructorilor și Iuliu Maniu, precum și complexele studențești ”Leu” și ”Regie”.

″Avaria s-a produs pe magistrala Grivița, pe conducta cu diametrul de 1.000 mm. Au fost deja începute, în regim de urgență, manevrele de sectorizare, închidere și golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparația avariei și încărcarea magistralei″, mai spune Termoenergetica.

Un miliardar chinez este al doilea mare deținător străin de teren din SUA CITEȘTE ȘI Un miliardar chinez este al doilea mare deținător străin de teren din SUA

Aceasta precizează că dispeceratele companiei și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervenția se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Avaria s-a produs în această dimineață la ora 09:00, pe magistrală Grozăvești-Grivița. Incidentul a afectat și instalațiile de energie termică electrică. În acesta condiții, CET Grozăvești a fost oprit.

Video poate fi urmărit aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
avarie termoenergetica
căldură apă caldă bucurești