Acțiunile europene au atins cel mai ridicat nivel din ultima lună, susținute de titlurile bancare

Acțiunile europene au atins cel mai ridicat nivel din ultima lună, susținute de titlurile bancare
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2018

Acțiunile europene au atins joi cel mai ridicat nivel din ultima lună, continuând evoluția pozitivă de după alegerile din Statele Unite, datorită rezultatelor financiare bune raportate de Societe Generale, Commerzbank și Sodexo, care au atenuat îngrijorările legate de o încetinire a creșterii profiturilor, transmoite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicele pan-european  STOXX 600 este în urcare cu 0,33%, după un avans de până la 0,6% pe parcursul tranzacțiilor, la cel mai ridicat nivel după 10 octombrie, scrie News.ro.

Indicele STOXX 50, al celor mai importante acțiuni din zona euro, a urcat cu 0,4%, DAX al bursei din Frankfurt cu 0,4%, iar CAC 40 al bursei din Paris tot cu 0,4%.

Consiliul Concurenței susține refinanțarea creditelor la o altă bancă decât cea care a acordat creditul și propune implicarea statului CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței susține refinanțarea creditelor la o altă bancă decât cea care a acordat creditul și propune implicarea statului

Indicele titlurilor băncilor și companiilor de asigurări a înregistrat între cele mai bune performanțe, avansând cu 1,1%, iar indicele companiilor din sectorul călătoriilor a consemant la rândul său o evoluție favorabilă, datorită rezultatelor trimestriale peste așteptări obținute de Sodexo.

Titlurile Sodexo, a doua mare companie de catering la nivel mondial, au urcat cu 6%, la cel mai ridicat nivel după luna martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa
actiuni