Acțiunile ING și Raiffeisen, în scădere după un articol în care sunt acuzate de spălare de bani

Acțiunile ING și Raiffeisen, în scădere după un articol în care sunt acuzate de spălare de bani
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2019

Acțiunile a două bănci olandeze (ING și ABN Amro) precum și titlurile grupului bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) au scăzut marți, după ce în presă au apărut articole referitoare la implicarea acestor bănci într-o rețea de spălare de bani prin care au trecut miliarde de euro provenite din Rusia, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Articolul publicat de rețeaua internațională de jurnaliști de investigație OCCRP, pe baza unor scurgeri de documente, arată că tranzacții în valoare de peste 470 miliarde de dolari au fost trimise prin intermediul a 1,3 milioane transferuri bancare de la 233.000 de companii, scrie Agerpres.

Ion Țiriac a urcat 49 de poziții în topul Forbes. Ce avere are cel mai bogat român CITEȘTE ȘI Ion Țiriac a urcat 49 de poziții în topul Forbes. Ce avere are cel mai bogat român

Procurorii anti-corupție din Austria analizează acuzațiile de spălare de bani, a declarat un purtător de cuvânt al procuraturii atunci când a fost întrebat despre articolele din presă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing
abn amro
raiffeisen
spalare de bani