Aproape 3 milioane de euro – cea mai mare despăgubire achitată anul trecut unei companii ca urmare a unui incendiu

Aproape 3 milioane de euro – cea mai mare despăgubire achitată anul trecut unei companii ca urmare a unui incendiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2022

Cea mai mare despăgubire plătită anul trecut în baza unei asigurări de bunuri și proprietăți destinate companiilor a fost de peste 2,8 milioane de euro, ca urmare a producerii unui incendiu - rezultă dintr-o analiză efectuată în rândul companiilor de asigurări membre UNSAR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Incendiul este, de altfel, riscul cu cel mai mare impact asupra companiilor asigurate din România.

DOCUMENT Vivre Deco - afaceri în cădere, pierderi mai mari. \ CITEȘTE ȘI DOCUMENT Vivre Deco - afaceri în cădere, pierderi mai mari. "Filosofia practicată de fosta conducere executivă a fost una greșită!" LISTA riscurilor, sunt anticipate noi "decizii dificile"

În 2021, 69% din cele mai mari 50 de despăgubiri achitate persoanelor juridice de către societățile de asigurare au fost pentru acoperirea daunelor cauzate de incendii.

De asemenea, incendiul se numără printre cele mai frecvente 5 riscuri produse anul trecut pentru care companiile au primit despăgubiri în baza asigurărilor de bunuri și proprietăți. În acest top se regăsesc inundațiile provocate de avarii ale instalațiilor de apă, canal sau provenite de la vecini, avariile accidentale la utilaje și echipamente, fenomenele naturale (furtună, grindină), incendiile și furtul / vandalismul.

viewscnt
Afla mai multe despre
unsar
despagubire