Generali asigură din nou conducerea Transgaz

Generali asigură din nou conducerea Transgaz
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 4 aug 2023

Generali România a câștigat, din postura de unic ofertant, o licitație organizată de Transgaz pentru servicii de asigurare a răspunderii profesionale a administratorilor și conducerii executive a societății. Cu o durată de 12 luni, polița a fost semnată pentru suma de 56.800 euro, de la un buget estimat de 65.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior, asigurătorul Transgaz pentru acest risc a fost tot Generali România, pentru suma de 57.200 euro.

Grawe Romania cere ASF acordul pentru o majorare puternică de capital, pe fondul creșterii cotei pe segmentul RCA. UPDATE: Majorarea nu reprezintă o cerință iminenta de business CITEȘTE ȘI Grawe Romania cere ASF acordul pentru o majorare puternică de capital, pe fondul creșterii cotei pe segmentul RCA. UPDATE: Majorarea nu reprezintă o cerință iminenta de business

Limita de răspundere asigurată pentru asigurarea de bază a fost stabilită la minim 30 milioane de euro /an per eveniment și în agregat, pentru 5 (cinci) administratori - membri ai Consiliului de Administrație, directorului general, directorul financiar și directorii executivi.

Generali România este parte a grupului financiar italian Generali. În 2022, asiguratorul s-a clasat pe locul 7 în ierarhia locală de profil.

Transgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deține 58,51% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
generali
transgaz