NN Asigurări de Viață își întărește echipa managerială

NN Asigurări de Viață își întărește echipa managerială

Ramona Livinți

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2023

NN Asigurări de Viață a numit-o pe Ramona Livinți în postul de director executiv financiar. Ramona îl succedă pe Gerke Witteveen, care a devenit CEO al NN Pensii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ramona Livinți are o experiență de 16 ani în industria financiară, atât în domeniul asigurărilor, cât și în audit și consultanță. De-a lungul carierei, a avut roluri de control financiar în societăți de asigurări, precum și sectorul bancar. S-a alăturat NN Asigurări de Viață în 2020, în rolul de Controlling Director.

EXCLUSIV Millenium Insurance Broker va investi 3 milioane de euro până în 2026. Vor fi inclusiv achiziții de portofolii de clienți CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Millenium Insurance Broker va investi 3 milioane de euro până în 2026. Vor fi inclusiv achiziții de portofolii de clienți

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de 15 ani activează și pe segmentul pensiilor private. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință.

În prezent, NN are circa 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în vânzări, cu aproximativ 2,3 milioane de clienți.

NN România este parte din NN Group, prezent în 11 țări cu peste 16.000 de angajați și 20 milioane de clienți.

NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014.

viewscnt
Afla mai multe despre
nn asigurări de viață
ramona livinți