NN Pensii are un nou CEO

NN Pensii are un nou CEO

Gerke Witteveen

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2023

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii, înlocuind-o pe Andreea Pipernea, care a condus compania în ultimii șase ani și care va urma acum noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN.

Urmărește-ne și pe Google News

Gerke Witteveen a deținut în ultimii șapte ani rolul de CFO al NN Asigurări de Viață și este membru al consiliului de administrație NN Asigurări din 2020. Totodată, a deținut rolul de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) din 2017 până în prezent și este membru de board al Camerei de Comerț Româno-Olandeze (NRCC).

NN Asigurări de Viață, liderul de profil, a fost sancționat pentru trimiterea de mesaje prin mesageria LinkedIn CITEȘTE ȘI NN Asigurări de Viață, liderul de profil, a fost sancționat pentru trimiterea de mesaje prin mesageria LinkedIn

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de 15 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil. Totodată, NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință.

În prezent, NN are 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și susține peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări, având în total peste 16.000 de angajați și peste 20 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și urmărește să fie lider de industrie recunoscut pentru experiența clienților, talente și pentru contribuția în societate.

viewscnt
Afla mai multe despre
gerke witteveen
nn pensii