Zitamine Nutrition atrage noi fonduri pentru consolidarea poziției pe piața românească și vizează extinderea pe piețele externe

Zitamine Nutrition atrage noi fonduri pentru consolidarea poziției pe piața românească și vizează extinderea pe piețele externe

Alexandra Stroe și Iulia Ghiță, fondatoare Zitamine

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2023

Zitamine Nutrition, startup românesc de healthtech, a finalizat o nouă rundă de finanțare, în valoare de 350.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News

Fondurile obținute vor ajuta compania să-și consolideze poziția pe piața din România și să se extindă pe alte piețe din Europa de Est începând cu anul viitor.

Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro, lansează o nouă platformă și un fond de investiții CITEȘTE ȘI Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro, lansează o nouă platformă și un fond de investiții

Runda de finanțare a atras inclusiv trei fonduri de investiții din România (V7 Capital, Cleverage VC și The Mavers Ventures), precum și o serie de investitori individuali din comunitatea Bravva Angels.

Anul viitor, compania intenționează să testeze o nouă piață, extinzându-și oferta în Bulgaria sau Ungaria. Investiția inițială în Zitamine  a fost de 300.000 de euro, aceasta fiind urmată de o investiție de 200.000 de Euro pentru dezvoltarea proiectului pe piața din România.

Zitamine Nutrition este implicată în personalizarea regimului de suplimente nutritive prin intermediul unui chestionar online, dezvoltat în colaborare cu medici și farmaciști, ca bază pentru generarea unei recomandări personalizate de vitamine și suplimente naturale.   

viewscnt
Afla mai multe despre
zitamine nutrition
bani