Ominasig VIG a lansat facilitatea de plată rapidă a daunelor pentru asigurarea facultativă a locuințelor

Ominasig VIG a lansat facilitatea de plată rapidă a daunelor pentru asigurarea facultativă a locuințelor
scris 20 iul 2015
Ominasig Vienna Insurance Group a lansat facilitatea de plată rapidă a daunelor pentru polițele de asigurare facultativă a locuințelor, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Omniasig VIG garantează plata despăgubirii în maxim 3 zile lucrătoare, fără constatare și fără a fi necesare alte documente, doar pe baza informațiilor transmise telefonic, pentru dosarele de daună deschise ca urmare a unor evenimente produse pe riscurile: apă de conductă și refulare, inundare (efectul apei) și răspunderea civilă față de terți a asiguratului. 
 
Această facilitate reprezintă una dintre cele mai rapide soluții de plată a despăgubirii din piață și este valabilă pentru daunele în valoare de până la 1.500 de lei. 
 
”Am lansat această nouă facilitate pentru că ne dorim ca asigurații noștri să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și mai rapidă atunci când se confruntă cu o daună. Vrem ca toți clienții noștri care dețin o asigurare facultativă a locuinței să își poată repara avariile mici, dar neplăcute, într-un timp foarte scurt și într-un mod cât mai simplu”, a declarat Mădălin Roșu, Membru al Directoratului Omniasig VIG. 
 
Facilitatea de plată rapidă a daunelor în maxim 3 zile lucrătoare se adresează persoanelor fizice și este valabilă pentru toate polițele de asigurare facultativă a locuinței de la Omniasig, cu excepția polițelor de asigurare a locuințelor cesionate integral la bănci. 
 
Pentru a utiliza această facilitate, asigurații trebuie să apeleze numărul de call-center 021.9669, iar plata despăgubirii se va face în maxim 3 zile lucrătoare de la avizarea daunei, doar pe baza informațiilor transmise telefonic, fără constatare [În scopul corectitudinii în derularea procesului de soluționare a daunelor, Omniasig VIG poate efectua, în mod aleatoriu, verificări ale dosarelor de daună deschise prin această facilitate de plată rapidă și fără a fi solicitate alte documente. 
 
Despre Omniasig VIG
 
Omniasig Vienna Insurance Group s-a clasat în 2014 pe locul al doilea în topul companiilor de asigurări generale din România, având indicatorii de solvabilitate și lichiditate la nivele superioare și sigure. Astfel, capitalul social al companiei este în valoare de 439.645.433,5 lei, marja de solvabilitate disponibilă este de este de 240.898.869 lei (în condițiile în care marja de solvabilitate minimă impusă de lege este de 138.450.708 lei), gradul de solvabilitate este de 174% și coeficientul de lichiditate de 1,72.
 
OMNIASIG Vienna Insurance Group deține un program complex de reasigurare care acoperă toate portofoliile importante subscrise și permite transferul riscurilor către piețele internaționale specializate, contribuind la întărirea stabilității financiare a companiei. Dintre companiile situate în topul mondial al reasigurătorilor care participă la contractele de reasigurare ale OMNIASIG VIG enumerăm: Gen Re (rating AA+ Standard&Poor's), Hannover Re (rating AA- Standard&Poor's), Partner Re (rating A+ Standard&Poor's), Sindicate Lloyd's (rating A+ Standard&Poor's), VIG Re (rating A+ Standard&Poor's), SCOR (rating A Standard&Poor's), Everest Re (rating A+ Standard&Poor’s), Mapfre Re (rating A Standard&Poor's), Endurance (rating A Standard&Poor's).
 
OMNIASIG VIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse și o rețea teritorială extinsă. 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum și in Europa Centrală și de Est. Grupul cu o tradiție îndelungată, branduri puternice și o relație apropiată cu clienții este format din aproximativ 50 de companii din 25 de țări. VIG are o experiență de 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având aproximativ 23.000 de angajați, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe principalele piețe unde își desfășoară activitatea. Grupul se bucură de o poziționare excelentă, care îi permite să valorifice oportunitățile de creștere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenții care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
omniasig
asigurare locuinta
plata rapida daune