Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare are un nou președinte

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare are un nou președinte
scris 30 sep 2022

Alexandru Ciuncan a fost ales președinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), pentru un mandat de trei ani.

Membrii Consiliului Director al asociației pentru următorii trei ani au fost desemnați prin vot.

Avans puternic al pieței asigurărilor la 6 luni. Menținerea ritmului va duce industria la peste 3,5 miliarde de euro, cel mai ridicat nivel din ultimii 32 ani. Groupama, noul lider al pieței CITEȘTE ȘI Avans puternic al pieței asigurărilor la 6 luni. Menținerea ritmului va duce industria la peste 3,5 miliarde de euro, cel mai ridicat nivel din ultimii 32 ani. Groupama, noul lider al pieței

Funcția de vicepreședinte al organizației a revenit companiei NN Asigurări de Viață, iar membri ai Consiliului Director sunt societățile Allianz-Țiriac Asigurări, Generali România, Groupama Asigurări, Signal Iduna Asigurări și Uniqa Asigurări.

Alexandru Ciuncan îl înlocuiește în funcție pe Adrian Marin, care a deținut președinția UNSAR în numele companiei Generali România, timp de 6 ani.

Înființată în anul 1994, Uniunea reprezintă 20 de companii de profil, ce dețin o pondere de aproximativ 90% din piața locală de asigurări.

viewscnt
Afla mai multe despre
unsar
alexandru ciuncan