UNSICAR și-a stabilit conducerea pentru următorii 3 ani

UNSICAR și-a stabilit conducerea pentru următorii 3 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2020

Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România – UNSICAR și-a stabilit conducerea pentru următorii trei ani, al cărei mandat va expira la finele anului 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, în urma voturilor exprimate de membrii asociației în cadrul Adunării Generale din 22 decembrie, la conducerea Uniunii rămâne Dorel Duță, actualul președinte.

EXCLUSIV Viitorul Guvern va aplica impozit zero pe salariul minim din 2022 și doar în agricultură - surse CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Viitorul Guvern va aplica impozit zero pe salariul minim din 2022 și doar în agricultură - surse

Consiliul Director va fi format din Rodica Fuicu (Asig Management), Dorel Duță (Hobbit Broker de Asigurare), Victor Șraer (Otto Broker), Gheorghe Grad (Renomia SRBA), Octavian Tatomirescu (Campion Broker), Ion Moise (eClaims Assistance) și Eduard Simionescu (Greco Romania).

Dorel Duță și-a început activitatea la Asigurări Ion Țiriac ASIT, după care a intrat în piața brokerajului de asigurare, în anul 2000. Este asociat și director general la Hobbit Broker de Asigurare și membru UNSICAR din decembrie 2000. Începând din 2014 este membru în Consiliul Director al UNSICAR, iar din 2016 este reprezentantul pieței financiare nonbancare în Colegiul de Coordonare al SAL-Fin.

Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări (UNSICAR), organizație înființată în anul 2000, reprezintă 80 de companii – de brokeraj de asigurare, de regularizare daune și de pregătire profesională.

Cota membrilor UNSICAR totalizează peste 60% din piața de brokeraj de asigurare.

viewscnt
Afla mai multe despre
unsicar
dorel duță