Numărul locuințelor asigurate obligatoriu a crescut

Numărul locuințelor asigurate obligatoriu a crescut
scris 21 dec 2020

Numărul polițelor active de asigurare obligatorie a locuinței (PAD) a crescut în noiembrie 2020 cu 1,68%, ajungând la aproximativ 1,756 milioane, comparativ cu 1,727 milioane de polițe PAD active la 30 noiembrie 2019, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), societatea care emite acest tip de asigurări.

La 31 decembrie 2019 erau active 1,73 milioane de polițe, scrie Agerpres.

Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă CITEȘTE ȘI Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă

Potrivit PAID, la sfârșitul lunii noiembrie, 75,1% dintre polițele active la nivel național erau încheiate în mediul urban și 24,9% în mediul rural, iar, în funcție de tipul de locuință, 94,7% din polițele PAD vizează locuințele de tip A (cele cu structura de rezistență din beton armat, metal sau lemn, cu pereții exteriori din piatră, cărămidă arsă sau materiale supuse unui tratament termic sau chimic) și 5,3% locuințele de tip B (cele cu pereții exterior din cărămidă nearsă sau material nesupus unui tratament termic sau chimic).

Pe regiuni, cele mai multe polițe active sunt în Transilvania (22% din total), București (20%) și Muntenia (18%), iar cele mai puține - în Maramureș (3% din totalul polițelor) și Bucovina (3%).

viewscnt
Afla mai multe despre
paid
asigurare locuinte