Banca Comercială Română lansează serviciul de Plăți Instant

Banca Comercială Română lansează serviciul de Plăți Instant
scris 30 ian 2020

Banca Comercială Română lansează serviciul de Plăți Instant, care permite clienților să efectueze tranzacții în mai puțin de zece secunde către băncile care au operaționalizat acest serviciu, la orice oră, în orice zi a anului, potrivit unui comunicat al băncii.

Plățile instant se pot face pentru transferurile cu o valoare de până la 50.000 de lei, iar serviciul este disponibil tuturor clienților persoane fizice pentru plăți și încasări, prin platforma digitală George. În cazul companiilor cu cont la BCR, serviciul este disponibil, pentru moment, numai pentru încasări, scrie Agerpres.

ANALIZĂ PROFIT TV Federal Reserve menține, conform așteptărilor, rata dobânzii la 1,50%-1,75% CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Federal Reserve menține, conform așteptărilor, rata dobânzii la 1,50%-1,75%

Pentru plățile individuale, comisioanele percepute sunt: 0 lei pentru deținătorii contului George; 1 leu pentru deținătorii de pachete TotalCont, One și Erste Private Banking; 4 lei pentru clienții care au conturi ClasiCont, Youth și Comod. Pentru sumele care intră în conturile clienților BCR în urma transferurilor interbancare realizate cu ajutorul Plăților Instant, comisionul este zero pentru încasările individuale, în timp ce clienții corporate și IMM plătesc un comision de 4 lei, similar celui valabil pentru încasările standard. 

viewscnt
Afla mai multe despre
banca comercială română
plăți instant