Banca Transilvania a reînnoit mandatele directorului general Ömer Tetik și a celor cinci directori general adjuncți

Banca Transilvania a reînnoit mandatele directorului general Ömer Tetik și a celor cinci directori general adjuncți
scris 19 iun 2019

Acționarii Băncii Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare bancă din România în funcție de active, au decis reînnoirea mandatelor conducătorilor băncii care urmau să ajungă la termen, inclusiv a directorului general Ömer Tetik.

Omer Tetik este șeful Băncii Transilvania din anul 2013, scrie News.ro.

Au fost totodată prelungite mandatele celor cinci directori general adjuncți: Luminița-Delia Runcan, Gabriela-Cristina Nistor, Leontin Toderici, George-Răzvan Călinescu și Tiberiu Moisă.

ULTIMA ORĂ Victorie a fraților Micula în războiul de un sfert de miliard de dolari cu România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Victorie a fraților Micula în războiul de un sfert de miliard de dolari cu România

”Banca Transilvania informează acționarii că, prin Rezoluția din data de 14 iunie 2019 adoptată în conformitate cu prevederile Legii nr. 31 din 1990 și ale legislației bancare, Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania a decis reînnoirea mandatelor conducătorilor amintiți mai sus. Mandatele aferente celorlalți membri ai organului de conducere rămân în vigoare și neschimbate”, arată un comunicat al băncii transmis Bursei de Valori București (BVB).

Banca Transilvania are o capitalizare de 11 miliarde lei.

BT a marcat anul trecut două dintre cele mai mari achiziții din țară: Volksbank România și Bancpost.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
ömer tetik