Agrinvest Credit IFN se finanțează de la BRD cu 10 milioane de lei

Agrinvest Credit IFN se finanțează de la BRD cu 10 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 16 aug 2021

Agrinvest Credit IFN va contracta de la BRD-Societe Generale un credit de 10 milioane de lei pentru finanțarea activității curente a companiei în următoarele 12 luni. În primăvara acestui an, compania s-a împrumut cu aceeași sumă la ING Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania este parte din grupul buzoian Agrinvest și a acordat fermierilor români credite de peste 49 milioane de lei în 2020, în primul său an de activitate. Pentru 2021 țintește o creștere a finanțărilor cu 70%.

Bernd Spalt, CEO Erste Group: “Indicatorii arată o redresare mai dinamică în estul UE decât în Vest”. România - cel mai mare impact potențial în PIB din zonă prin Fondul de redresare UE CITEȘTE ȘI Bernd Spalt, CEO Erste Group: “Indicatorii arată o redresare mai dinamică în estul UE decât în Vest”. România - cel mai mare impact potențial în PIB din zonă prin Fondul de redresare UE

Acționarii Agrinvest Credit IFN sunt Agrinvest SRL - 99% și Hamzeh Ali - 1%.

Grupul Agrinvest are capital integral românesc și volume anuale de afaceri de 267 milioane de lei. Grupul are activități integrate de distribuție inputuri pentru fermieri, comerț cu cereale, dispunând pentru această activitate de capacități de depozitare de peste 250.000 de tone, precum și producție agricolă pe o suprafață de peste 6.500 ha. Instituția financiară nebancară a fost înființata în 2019, iar la începutul anului 2020, a primit aprobarea Băncii Naționale a României pentru demararea activității de creditare a fermierilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
agrinvest
agrinvest credit ifn