Banca Transilvania a lansat primul bancomat exclusiv contactless

Banca Transilvania a lansat primul bancomat exclusiv contactless
scris 28 oct 2019

Banca Transilvania plasează în Promenada Mall din București primul bancomat de la care clienții vor putea retrage cash exclusiv prin tehnologia contactless, cu cardul contactless, telefonul sau accesorii de plată.

La noul bancomat, care nu are fantă pentru card, banii pot fi retrași cu telefonul, prin aplicația BT Pay și Apple Pay, cu oricare dintre accesoriile colecției BT Pay și cu cardurile BT contactles. Noutatea este valabilă, de asemenea, pentru clienții BT care folosesc aplicația NEO private beta.

Clienții au la dispoziție toate funcționalitățile de până acum ale bancomatelor, cu excepția celor de activare a cardului și de personalizare a PIN-ului, din motive de siguranță, arată banca.

ING Bank introduce retragerile de numerar fără card de la bancomate și schimbă comisioanele CITEȘTE ȘI ING Bank introduce retragerile de numerar fără card de la bancomate și schimbă comisioanele

Banca Transilvania a lansat, în premieră în România, retragerile de bani contactless de la bancomat cu telefonul sau cu cardul fără a fi introdus în fantă. În decurs de trei luni, clienții Băncii Transilvania au făcut peste 600.000 de retrageri contactless de la ATM.

Recent, ING Bank a anunțat că va introduce retragerile de numerar fără card, printr-un cod generat în aplicația de internet/mobile banking.

Grupul Banca Transilvania este cel mai mare din țară după active, cu 81,56 miliarde de lei la jumătatea anului, în creștere cu circa 5%. Grupul a înregistrat un profit net de 942,4 milioane de lei la șase luni, în creștere de la 864,6 milioane de lei în 2018.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
bancomat
atm contactless