Garanti Credite de Consum, acord de finanțare de 7 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank

Garanti Credite de Consum, acord de finanțare de 7 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank

Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite de Consum

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2018

Garanti Credite de Consum, parte a grupului financiar Garanti România, a încheiat un acord de finanțare în valoare de 7 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) pentru finanțarea investițiilor în eficiență energetică, energie regenerabilă si soluții de economisire a apei din sectorul rezidențial. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta este primul parteneriat între Garanti Credite de Consum și BSTDB și al treilea pe care Grupul Garanti România îl încheie cu instituția financiară internațională. Garanti Leasing a semnat, în 2014 și 2017, cu BSTDB două acorduri de împrumut în valoare de 7,5 milioane euro, respectiv 10 milioane euro, cu scopul de a sprijini financiar întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri). 

„Măsurile de eficiență energetică au ca efect reducerea costurilor cu energia, ceea ce se traduce în economii realizate de clienți. Misiunea noastră este să generăm valoare adăugată în viața clienților noștri, să-i sprijinim și să fim alături de ei. De aceea, parteneriatul cu BSTDB constituie un demers important. Garanti Credite de Consum, la fel ca toate instituțiile din Grupul Garanti România, susține proiectele ambițioase. Avem o strategie pe termen lung pe piața locală, iar acest parteneriat vine să confirme acest lucru”, a declarat Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite de Consum.

În primul semestru din 2018, Garanti Credite de Consum a acordat finanțări în valoare de 37,2 milioane euro, menținând același ritm de creștere ca în 2017. 

CONFIRMARE Allianz-Țiriac a preluat portofoliul de asigurări de bunuri persoane fizice bancassurance Astra CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Allianz-Țiriac a preluat portofoliul de asigurări de bunuri persoane fizice bancassurance Astra

Parte a Grupulului financiar-bancar Garanti România din anul 2010, Garanti Credite de Consum și-a dezvoltat în timp un portofoliu solid de clenți și și-a extins prezența la nivel național, având actualmente 72 de agenții.

Grupul Garanti România reunește de asemenea Garanti Bank și Garanti Leasing (marca sub care funcționează Motoractive IFN SA).

Grupul Garanti România este deținut de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de afaceri, și are peste 15 milioane de clienți în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici și mijlocii, precum și retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al TGB.

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti credite de consum
black sea trade and development bank