Șefa BCE Christine Lagarde nu va participa la reuniunea anuală a băncilor centrale de la Jackson Hole

Șefa BCE Christine Lagarde nu va participa la reuniunea anuală a băncilor centrale de la Jackson Hole
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 aug 2021

Președinta Băncii Centrale Europene (BCE), Christine Lagarde, nu va participa la reuniunea anuală a băncilor centrale de la Jackson Hole, de la sfârșitul lunii august, organizată de Rezerva Federală a Statelor Unite, a declarat un purtător de cuvânt al instituției, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sunday Telegraph a relatat că nici guvernatorul Băncii Angliei, Andrew Bailey, nu va prezent la întâlnire, scrie News.ro.

VIDEO Ora de Profit.ro: Cel mai bine plătit job al săptămânii. Poți primi 450 de euro pe zi CITEȘTE ȘI VIDEO Ora de Profit.ro: Cel mai bine plătit job al săptămânii. Poți primi 450 de euro pe zi

Potrivit publicației, purtătorul de cuvânt al Băncii Angliei a spus că organizatorii americani ”se concentrează pe o listă de invitați din țară, din cauza capacității limitate”.

Potrivit zvonurilor în creștere, președintele Rezervei Federale americane (Fed), Jerome Powell, ar putea semnala că este pregătit să înceapă reducerea sprijinului monetar, într-un discurs pe care îl va susține la conferință.

Rezerva Federală din Kansas City, care organizează conferința de la Jackson Hole, Wyoming, a anunțat anterior că în acest an va găzdui ”un program în persoană modificat”, după ce anul trecut conferința a avut loc online, din cauza epidemiei de coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
bce
christine lagarde