Șeful de la JPMorgan Chase a fost recompensat cu suma de 29,5 milioane de dolari în 2017

Șeful de la JPMorgan Chase a fost recompensat cu suma de 29,5 milioane de dolari în 2017
scris 19 ian 2018

Grupul bancar american JPMorgan Chase & Co. a informat că directorul general Jamie Dimon a fost recompensat în total cu 29,5 milioane de dolari pentru munca sa în 2017, în creștere cu 5,4% comparativ cu 2016, transmite Bloomberg.

Potrivit informațiilor comunicate de JPMorgan Chase către autoritatea de reglementare (SEC), recompensele acordate lui Jamie Dimon includ un salariu de bază de 1,5 milioane de dolari, un bonus în numerar de cinci milioane de dolari și 23 de milioane de dolari sub formă de acțiuni care sunt însă condiționate de atingerea unor ținte de performanță în următorii trei ani, scrie Agerpres.

HSBC va plăti 101,5 milioane de dolari pentru închiderea unei investigații în SUA, referitoare la manipularea tranzacțiilor valutare CITEȘTE ȘI HSBC va plăti 101,5 milioane de dolari pentru închiderea unei investigații în SUA, referitoare la manipularea tranzacțiilor valutare

Aceasta este a doua mare compensație primită vreodată de Jamie Dimon, fiind devansată doar de pachetul de 49,9 milioane de dolari pe care l-a primit în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
jpmorgan chase
banci
recompensa