Una din două sucursale Erste oferă access gratuit la Wi-Fi; mai puțin în România, unde clienții BCR nu sunt interesați

Una din două sucursale Erste oferă access gratuit la Wi-Fi; mai puțin în România, unde clienții BCR nu sunt interesați
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 9 mar 2016

Aproape jumătate din cele 2.735 de sucursale ale grupului bancar Erste din Austria și Europa Centrală și de Est oferă clienților acces gratuit la Wi-Fi, iar gradul de acoperire va continua să crească, potrivit unui anunț al băncii austriece. De conexiunea wireless gratuită beneficiază majoritatea statelor unde este prezentă banca austriacă, cu excepția României și Slovaciei, unde clienții sunt prea puțin interesați de acest serviciu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Doar Banca Comercială Română și Slovenska sporitelna (divizia Erste din Slovacia – n.r.) nu au încă acoperire Wi-Fi la nivelul sucursalelor, deoarece clienții acestor bănci au arătat un interes scăzut pentru acest serviciu", conform unui comunicat Erste.

Gradul de acoperire Wi-Fi variază de la 100% în Ungaria și Serbia, la 70% și 50% în Croația, respectiv Austria. Toate cele 2.735 de sucursale din Europa Centrală și de Est vor avea acoperire completă în perioada următoare.

Sergiu Manea, BCR: Pentru ca Prima Casă să intre în darea în plată trebuie modificată toată legislația și reformat Fondul de garantare CITEȘTE ȘI Sergiu Manea, BCR: Pentru ca Prima Casă să intre în darea în plată trebuie modificată toată legislația și reformat Fondul de garantare

"Scopul Erste este să devină principalul furnizor de servicii digitale din Europa Centrală și de Est. Pe multe dintre piețele noastre, Erste este prima bancă care implementează astfel de servicii. De exemplu, Erste Bank Hungary este singura bancă din Ungaria care oferă Wi-Fi gratuit la nivelul întregii rețele", a spus Peter Bosek, șeful diviziei de retail a grupului austriac.

Rata de penetrare a serviciilor de internet mobil în regiune va crește la 72% până în anul 2017, de la 53% în 2014, potrivit datelor statista.com, citate de Erste. 

viewscnt
Afla mai multe despre
erste
wi-fi
gratuit
conexiune gratuita
bcr
sucursale