Vista Bank finalizează achiziția Crédit Agricole România și deține active totale de peste 1,4 miliarde euro

Vista Bank finalizează achiziția Crédit Agricole România și deține active totale de peste 1,4 miliarde euro
scris 17 sep 2021

Vista Bank a finalizat achiziția a 100% acțiuni în Crédit Agricole România, după ce a obținut toate aprobările necesare din partea Băncii Naționale a României și Consiliului Concurenței.

După preluare, Vista Bank deține active totale de peste 1,4 miliarde euro și credite de 800 milioane euro, scrie News.ro.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

După finalizarea tranzacției, va fi demarată integrarea celor două entități, proces care este estimat a se finaliza anul viitor. Pe durata acestei perioade interimare, Vista Bank și Crédit Agricole România vor activa independent, iar clienții Crédit Agricole România se vor adresa în continuare Crédit Agricole România pentru toate serviciile lor bancare.

După fuziune, Vista Bank va deține active totale de peste 1,4 miliarde euro, credite de 800 milioane euro, depozite de 1,2 miliarde euro și peste 105 milioane euro capital CET1. Vista Bank este prezentă pe piața bancară din România din 1998, deține o rețea de 31 de sucursale și 320 de angajați și oferă o gamă completă de produse și servicii clienților locali și internaționali.

viewscnt
Afla mai multe despre
vista bank
crédit agricole românia