Băncile și oficiile poștale sunt închise în 24 ianuarie. Băncile din unele centre comerciale vor rămâne deschise

Băncile și oficiile poștale sunt închise în 24 ianuarie. Băncile din unele centre comerciale vor rămâne deschise
scris 23 ian 2018

Oficiile poștale și unitățile bancare sunt închise în 24 ianuarie, la împlinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească, însă vor rămâne deschise băncile din unele centre comerciale.

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a anunțat că miercuri, 24 ianuarie, toate subunitățile poștale din mediul urban și rural vor fi închise, scrie News.ro.

”Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Ca urmare a programului anunțat, este posibil ca trimiterile poștale prezentate în data de 23 ianuarie 2018 să înregistreze timpi mai mari de circulație”, se arată în comunicat.

Fondul GapMinder a fost lansat în România pentru investiții în startup-uri CITEȘTE ȘI Fondul GapMinder a fost lansat în România pentru investiții în startup-uri

Unitățile BRD vor fi închise miercuri, cu excepția celor din centrele comerciale care vor fi deschise în 24 ianuarie.

Ziua de 24 ianuarie este nelucrătoare și în cazul Raiffeisen Bank.

”Ziua de 24 ianuarie 2018 este zi nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru departamentul Servicii Clienți (Call Center). Vor funcționa însă agențiile din mall-uri, rețeaua Selgros și supermarket-uri. Call Center-ul băncii va asigura asistență permanentă pentru carduri, serviciile Smart Mobile, Raiffeisen Online și clienții de top”, a anunțat banca.

viewscnt
Afla mai multe despre
pota
banci
program 24 ianuarie