Bitcoin sare de 5.100 dolari și atinge un nou maxim istoric

Bitcoin sare de 5.100 dolari și atinge un nou maxim istoric
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 12 oct 2017

Prețul bitcoin a depășit, joi, valoarea de 5.100 de dolari pentru prima oară de la lansarea monedei, în 2009, urcând până la 5.225 de dolari pe unele platforme.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai cunoscută criptomonedă s-a ieftinit, luna trecută, sub prețul de 3.000 de dolari, după ce autoritățile chineze au interzis schimburile cu monede virtuale pe platformele locale, iar șeful băncii americane, Jamie Dimon, a comparat ascensiunea rapidă a bitcoin cu criza lalelor din Olanda.

În jurul prânzului astăzi, bitcoin se aprecia cu 7,1% la 5.150,83 dolari, potrivit indicelui Bitcoin Price Index (BPI) calculat de CoinDesk.

Șeful celei mai mari bănci americane: Bitcoin e o fraudă. Bula se va sparge și va fi mai rău decât la criza lalelelor CITEȘTE ȘI Șeful celei mai mari bănci americane: Bitcoin e o fraudă. Bula se va sparge și va fi mai rău decât la criza lalelelor

Pe platforma Bitfinex, din Hong Kong, bitcoin a atins un maxim intraday de 5.225 de dolari. Maximul atins pe platforma OKCoin în prima parte a tranzacțiilor a fost de 5.188 de dolari.

Moneda virtuală a depășit pentru prima dată valoarea de 5.000 de dolari la începutul lunii septembrie. De la începutul anului, bitcoin s-a apreciat cu peste 440%. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
maxim istoric
cotatii