Bitcoin urcă la maximul ultimilor 2 ani

Bitcoin urcă la maximul ultimilor 2 ani
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 feb 2024
Bitcoin a atins un maxim al ultimilor doi ani, pe fondul unor tranzacții realizate de către marii jucători, în timp ce ether a depășit 3.200 de dolari pentru prima dată din 2022.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
 
Bitcoin a crescut cu peste 10% în două zile, ajutată de tranzacțiile MicroStrategy, care a achiziționat recent aproximativ 3.000 de bitcoini cu 155 de milioane de dolari.
SafeTech Innovations – afaceri în relativă stagnare și profit net în scădere în 2023. Compania vizează dublarea afacerilor și profit triplu pentru acest an CITEȘTE ȘI SafeTech Innovations – afaceri în relativă stagnare și profit net în scădere în 2023. Compania vizează dublarea afacerilor și profit triplu pentru acest an

Criptomoneda a fost susținută recent și de aprobarea în Statele Unite a fondurilor tranzacționate la bursă (ETF) pe bitcoin spot. Luni, volumele de tranzacționare în mai multe dintre aceste fonduri au crescut vertiginos, iar firmele legate de criptomonede s-au redresat și ele pe bursă.

Astfel, bitcoin a urcat până la 57.036 de dolari, cel mai ridicat nivel de la sfârșitul anului 2021. Ether a crescut până la 3.275 de dolari, cel mai ridicat nivel din aprilie 2022.
 
"Nu există decât o ofertă limitată... dar cererea dezlănțuită de ETF-urile spot din SUA pare să fie neîncetată", a declarat Justin d'Anethan, director pentru parteneriate în Asia la Keyrock, citat de Reuters.
viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
ether
criptomonede
piata cripto