BNR a aprobat numirea lui Florin Șandor în funcția de director general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank

BNR a aprobat numirea lui Florin Șandor în funcția de director general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2016

Banca Națională a României (BNR) a avizat numirea în funcția de director general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank a lui Florin Șandor, un bancher care a intrat în 2014 în top-managementul sunbsidiarei românești a grupului bancar italian, a anunțat, joi, banca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Florin Șandor este, din 2014, director general adjunct  al băncii, însă a avut alte atribuții, scrie News.ro.

Ca șef al diviziei corporate,  Șandor coordonează și supervizează departamentul corporații naționale și clienți instituționali, departamentul clienți multinaționali și departamentul produse bancare corporate.

"Ne concentrăm cu prioritate pe promovarea managerilor și profesioniștilor români din cadrul echipei Intesa Sanpaolo Bank, iar Florin Șandor nu este doar un bun manager, dar și un specialist care cunoaște specificul activității comerciale bancare si al pieței românești” a afirmat directorul general al Intesa Sanpaolo Bank, Marco Capellini, citat într-un comunicat al băncii.

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a grupului italian Intesa Sanpaolo, este o bancă de talie mică pe piața românească. La finalul anului trecut, banca avea active de 4,26 miliarde lei (940 milioane euro) și o cotă de piață de 1,1%, potrivit datelor BNR.

Avertisment din America: Băncile centrale au politici de cazino; riscă să distrugă capitalismul CITEȘTE ȘI Avertisment din America: Băncile centrale au politici de cazino; riscă să distrugă capitalismul

Banca se concentrează, în România, pe segmentele corporate, sau companii mari, și întreprinderi mici și mijlocii (IMM), având o prezența discretă pe segmentul de retail.

Intesa Sanpaolo Bank are o rețea de aproximativ 45 de unități în România și peste 600 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
intesa sanpaolo bank
florin sandor