Carrefour România începe să vândă produse în rate direct la POS

Carrefour România începe să vândă produse în rate direct la POS
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2018

Mastercard, companie de tehnologie în industria de plăți, și Carrefour România, unul dintre cei mai mari retaileri din țară, au anunțat joi că lansează un program pentru plata în rate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Prin serviciul Mastercard – Plata în Rate, lansat în premieră mondială în România la finalul anului 2016, deținătorii de carduri Mastercard, emise de actorii bancari înrolați în program, au posibilitatea să opteze pentru plata în rate direct la POS într-un număr de magazine din țară, indiferent de banca cu care lucrează magazinul respectiv, scrie News.ro.

Serviciul de transfer criptomonede prin SMS CoinText a fost lansat în România CITEȘTE ȘI Serviciul de transfer criptomonede prin SMS CoinText a fost lansat în România

”Începând cu luna octombrie, clienții Carrefour vor putea plăti în rate produsele achiziționate cu cardurile Mastercard înrolate în serviciul Plata în Rate. La casă, după inserarea codului PIN, terminalul va afișa opțiunile disponibile pentru plata rate, în funcție de configurația cardului. Prin serviciul oferit în colaborare cu Mastercard, Carrefour va putea permite, atât clienților noi, cât și celor existenți, să își programeze ciclul de plăți, obținând astfel beneficii tangibile la realizarea plăților”, se arată în comunicat.

Până în prezent, serviciul Mastercard – Plata în Rate a fost adoptat de 1 din 3 posesori de carduri Mastercard eligibile, potrivit companiei.

Totodată, compania a anunțat că a introdus case de marcat Self Check-out în peste 15 unități, hipermarketuri și supermarketuri, clienții având posibilitatea de a scana și plăti singuri produsele.

Începând cu luna octombrie a acestui an, utilizatorii cardurilor Mastercard pot alege oricare dintre unitățile care afișează sigla Mastercard – Plata în Rate, indiferent de banca parteneră a magazinului.

viewscnt
Afla mai multe despre
mastercard
carrefour