Compania care vinde produsele Allview livrează centrale fotovoltaice. Acțiunile urcă

Compania care vinde produsele Allview livrează centrale fotovoltaice. Acțiunile urcă
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 ian 2024

Compania Visual Fan, care vinde produsele Allview, a lansat noi centrale fotovoltaice, cu o capacitate însumată de peste 3,4 MW. Acestea au fost finanțate din fonduri europene pentru IMM-uri și finalizate în ultimul trimestru al anului 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acțiunile urcă cu aproape 8%, în urma anunțului de astăzi.

Americanii de la Citi lansează o recomandare pentru acțiunile Hidroelectrica: VINDEȚI! Preț-țintă de 109 lei/acțiune, cu 18% sub valorile actuale CITEȘTE ȘI Americanii de la Citi lansează o recomandare pentru acțiunile Hidroelectrica: VINDEȚI! Preț-țintă de 109 lei/acțiune, cu 18% sub valorile actuale

"Proiectele din ultimul an ne-au ajutat să depășim obiectivele stabilite, iar 2024 se anunță a fi un an cu un potențial mare pentru divizia noastră de fotovoltaice", spune Lucian Peticilă, CEO Visual Fan.

Deși și-a ameliorat activitatea pe segmentul de televizoare și telefoane, iar divizia pentru energie solară are un debut bun, firma Visual Fan a venit cu rezultate în declin la 9 luni. Tăiere cu o cincime a datoriilor - VEZI DETALII AICI

Visual Fan (ALW), compania care desface produse sub marca Allview, este venită pe piața AeRO de la BVB în anul 2021.

NATO anunță cel mai mare exercițiu militar ”de decenii”, la care iau parte 90.000 de militari CITEȘTE ȘI NATO anunță cel mai mare exercițiu militar ”de decenii”, la care iau parte 90.000 de militari

La 30 septembrie, Visual Fan avea un activ total de 107,23 milioane lei, în declin de 7,33% față de cel de 115,71 milioane lei de la finele trimestrului 3 al anului 2022. În aceeași perioadă, datoriile totale au fost tăiate cu 20,33%, la 31,30 milioane lei, de la 39,29 milioane lei.

Printre cele mai importante proiecte puse recent în funcțiune se numără:

Proiectul Ena Wood din Prahova: Centrala fotovoltaică de 399 kW include invertoare Huawei și 700 de panouri de 570 W, montate câte două în mod portret pe o structură de susținere fabricată din oțel zincat.

Proiectul Izvorul Muntelui din Bicaz: Sistemul fotovoltaic de 396 kW, montat pe acoperișul clădirii, este alcătuit din 690 de panouri fotovoltaice Tyre-1 de 575 W și invertoare Huawei.

Proiectul Binalia din Arad: Sistemul fotovoltaic de 302 kW, montat pe acoperișul înclinat și pe cel plan ale clădirilor companiei, include 543 de panouri fotovoltaice de 555 W și 3 invertoare, asigurând un mix optim de performanță și durabilitate.

DECIZIE Noi condiții la ITP pentru autovehicule care se închiriază și scutire pentru trotinete CITEȘTE ȘI DECIZIE Noi condiții la ITP pentru autovehicule care se închiriază și scutire pentru trotinete

Proiectul din Biharia, Bihor: Panourile fotovoltaice Allview ale centralei fotovoltaice de 275,6 kW au fost montate pe acoperișul de tablă al clădirii folosind sisteme speciale de prindere, care asigură stabilitate și rezistență în orice condiții meteo.

Proiectul Panifcom din Botoșani: Sistemul fotovoltaic de 130 kW, montat la sol pe o structură din beton armat care nu a necesitat perforarea solului, beneficiază de 237 de panouri Allview de 550 kW, aducând un aport semnificativ la producția de energie verde. 

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
allview
bvb
bursa