Compania Tradeshift depășește 1,1 miliarde de dolari și face angajări în România

Compania Tradeshift depășește 1,1 miliarde de dolari și face angajări în România
scris 8 iun 2018

Tradeshift, companie ce activează în sistemul de plăți din lanțul logistic și piețe de desfacere, anunță o majorare de capital de 250 milioane dolari în runda de finanțare din Seria E, condusă de Goldman Sachs și Comisia pentru Pensii din cadrul Serviciului Public (PSP Investments). Această nouă rundă duce finanțarea totală a Tradeshift la peste 400 milioane dolari, devenind o afacere evaluată la 1,1 miliarde dolari.

Tradeshift a anunțat astăzi că recrutează 100 de noi colegi pentru biroul din București situat în Complexul Green Court Bucharest, clădire aflată în portofoliul Globalworth.

Biroul Tradeshift din București se află în centrul dezvoltării aplicațiilor și infrastructurii de tip cloud pentru piața globală. Tradeshift urmărește să utilizeze talentele din România specializate în știință și inginerie.

Președintele Deutsche Bank a discutat cu acționarii principali și cu membri ai guvernului german despre o fuziune cu Commerzbank CITEȘTE ȘI Președintele Deutsche Bank a discutat cu acționarii principali și cu membri ai guvernului german despre o fuziune cu Commerzbank

„Suntem încântați de o dublare a creșterii noastre în România și avem la dispoziție peste 100 de noi locuri de muncă ce urmează a fi ocupate în perioada următoare. România dispune de o resursă de talente extraordinare, de oameni dedicați, pasionați și cu un background tehnic foarte dezvoltat. Căutăm colegi care iubesc provocările și vor să lucreze într-o companie cu o cultură colaborativă și oportunități globale”, a declarat Toni Nielson, Director de Recrutare, Tradeshift.

Decizia de a începe procesul de recrutare în România este una din inițiativele strategice rezultate din această rundă de finanțare, în legătură cu continuarea expansiunii globale a Tradeshift în Europa și Asia. Compania urmărește creșterea volumului și a valorii tranzacțiilor pe platforma sa și investiții strategice în tehnologii emergente, constând în blockchain și inteligență artificială, prin divizia Frontiers, lansată în ianuarie 2018.

Tradeshift autorizează efectuarea plăților din lanțului logistic și piețe de desfacere pentru mai mult de 1,5 milioane de companii la nivel global, inclusiv unele dintre cele mai mari organizatii, precum: Air France-KLM, DHL, Fujitsu, HSBC, Siemens, Société Générale, Unilever și Volvo. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tradeshift
plati