Deutsche Bank a transferat o mare parte din operațiunile de cliring în euro de la Londra la Frankfurt

Deutsche Bank a transferat o mare parte din operațiunile de cliring în euro de la Londra la Frankfurt
scris 30 iul 2018

Deutsche Bank a transferat o mare parte din operațiunile de cliring în euro de la Londra la Frankfurt, a declarat luni un purtător de cuvânt al cele mai mari bănci germane, transmite Reuters.

Acest transfer corespunde obiectivului Deutsche Boerse de a prelua o mare parte din piața de cliring pentru euro de la Londra, în condițiile în care Marea Britanie iese din Uniunea Europeană, scrie News.ro.

Informația a fost publicată pentru prima oară de Financial Times.

Grupul Garanti România a înregistrat un profit net de 79 milioane lei în primul semestru CITEȘTE ȘI Grupul Garanti România a înregistrat un profit net de 79 milioane lei în primul semestru

Măsura este în mare parte simbolică, având în vedere că nu a fost însoțită și de un transfer al locurilor de muncă.

Un purtător de cuvânt al Deutsche Bank a spus că banca ”apasă un buton diferit” pentru a direcționa cliringul căre Eurex, divizia de cliring a Deutsche Boerse.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Eurex, aceasta are în prezent o cotă de piață de 8 pentru cliringul în euro, în creștere de la zero în urmă cu un an.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
deutsche bank