Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup intră pe piața din Timișoara

Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup intră pe piața din Timișoara
scris 30 iul 2018

Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup va inaugura la Timișoara, în toamnă, primul său magazin din vestul țării, în Iulius Mall.

NYX Professional Makeup a fost creat în 1999, în Los Angeles. Brandul este prezent la nivel internațional prin magazine specializate de cosmetice, precum și prin magazinele proprii.

Brandul mai deține magazine în București, Constanța și Cluj-Napoca.

CONFIRMARE Frații Cristescu, proprietarii uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu Ibis pentru primul lor hotel de lanț internațional CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Frații Cristescu, proprietarii uzinei și ai parcului industrial Faur București, au semnat cu Ibis pentru primul lor hotel de lanț internațional

Magazinul NYX Professional Makeup din Openville Timișoara va fi cel de-al doilea din rețeaua de mall-uri a companiei Iulius, după cel din Iulius Mall Cluj.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nyx professional makeup
produse cosmetice