Eric Stab, ales pentru un nou mandat la conducerea Consiliul Investitorilor Străini

Eric Stab, ales pentru un nou mandat la conducerea Consiliul Investitorilor Străini

Eric Stab, președintele FIC, al doilea din dreapta

scris 9 iun 2016

Board-ul Consiliului Investitorilor Străini - FIC și-a ales în data de 7 iunie 2016 conducerea executive, Eric Stab, președinte & CEO ENGIE Romania, fiind desemnat președinte pentru un nou mandat, anunță un comunicat al organizației.

Conducerea executivă a FIC, cu mandat până în mai 2017, va fi următoarea: președinte FIC Eric Stab, președinte & CEO ENGIE Romania, președinte ENGIE România și Polonia, vicepreședinte FIC Daniel Anghel, Partener Taxe, PricewaterhouseCoopers, vicepreședinte FIC Mihai Bogza, președinte Consiliul de administrație, Bancpost Trezorier FIC, Farrukh Khan, Partener Coordonator– Serviciul de audit și evaluare ariscului, Deloitte Romania.

“Doresc să le mulțumesc colegilor mei din noul board pentru încrederea pe care mi-au acordat-o de a conduce FIC-ul în cel de-al 20-lea an de activitate. Este o aniversare importantă pentru organizația noastră, o voce constantă a comunității de afaceri din România, a declarant Eric Stab.

Consiliul Investitorilor Străini - FIC numără în prezent 124 de companii membre, ale căror investiții cumulate reprezintă în jur de 35 miliarde euro, adică aproape două treimi din totalul investițiilor străine directe realizate în România din 1990 până în prezent.

viewscnt
Afla mai multe despre
fic
consiliul investitorilor străini
conducere