Erste Group și Vienna Insurance Group au extins acordul de cooperare până în 2033

Erste Group și Vienna Insurance Group au extins acordul de cooperare până în 2033
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2018

Acordul de cooperare dintre Erste Group (Erste) și Vienna Insurance Group (VIG), încheiat inițial în anul 2008, a fost extins până la finalul anului 2033, au anunțat vineri cele două companii. Semnarea acordului a avut loc în 17 mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Clienții celor două grupuri financiare vor avea acces mai ușor la produsele partenerului, iar companiile au anunțat că vor lua măsuri și pentru a face mai ușoară și rapidă pentru clienți încheierea de polițe de asigurare personalizate, scrie News.ro.

VIG a identificat în principal potențialul de extindere a businessului de asigurări de sănătate și de asigurări generale prin intermediul Erste Group.

România, printre statele din UE cu cel mai scăzut procentaj din PIB alocat pentru apărare, în 2016 CITEȘTE ȘI România, printre statele din UE cu cel mai scăzut procentaj din PIB alocat pentru apărare, în 2016

”Scopul nostru este să ne extindem focusul dincolo de sectorul asigurărilor de viață, care deține în prezent o pondere dominantă, și să ne orientăm spre obținerea unei acoperiri complete, inclusiv asigurări de sănătate și generale. Vrem să obținem satisfacția clienților prin servicii de înaltă calitate și rezolvarea rapidă a solicitărilor. Acest lucru este legat de oferirea de produse bine concepute și integrarea lor în campania de digitalizare a Erste Group. Partenerul nostru Erste a creat cea mai mare platformă bancară paneuropeană de pe piață, care a fost extrem de bine primită de clienți”, a declarat directorul general al VIG, Elisabeth Stadler, anticipând următorii pași ai parteneriatului.

Erste oferă deja produse de asigurare în Austria prin intermediul platformei sale George, iar cele două grupuri partenere au agreat de asemenea să înființeze un centru digital comun, care va fi situat în Republica Cehă.

Companiile grupului VIG cooperează în prezent cu Erste Group în zece țări: Austria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia și Slovacia.

Până în prezent, VIG a colaborat cu Erste Group prin intermediul companiilor de bancassurance deținute de VIG în șase țări (Austria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, România și Slovacia). În 2017, venitul total din prime în aceste țări s-a ridicat la aproximativ 1,3 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
erste group
vienna insurance group