eToro adaugă Fetch.ai, Ren și Synthetix la oferta sa de criptoactive

eToro adaugă Fetch.ai, Ren și Synthetix la oferta sa de criptoactive
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2022

eToro, rețeaua socială de investiții, a anunțat că a adăugat încă trei active la oferta sa de criptoactive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fetch.ai (FET), Ren (REN) și Synthetix (SNX) sunt acum disponibile pe eToro, ceea ce aduce numărul total de criptoactive oferite la 45(2).

Fetch.ai (FET) este un protocol blockchain care se concentrează pe inteligența artificială (AI) și pe construirea unei rețele de machine learning cu acces liber. Ambiția proiectului este de a construi o infrastructură automatizată inteligentă pentru economia digitală, cu accent pe descentralizarea proceselor. Tehnologia îi ajută pe utilizatori să automatizeze o serie de sarcini în DeFi, cum ar fi retragerea de lichidități din pool-uri pe bursele DeFi, de exemplu Uniswap. Deținătorii de token-uri pot vota modificările aduse sistemului și, de asemenea, îl pot folosi pentru a alimenta propriile programe Fetch.

”Dizidenții” din BNR au votat din nou pentru o creștere mai rapidă a dobânzilor. Banca arată spre încetinirea creșterii economice CITEȘTE ȘI ”Dizidenții” din BNR au votat din nou pentru o creștere mai rapidă a dobânzilor. Banca arată spre încetinirea creșterii economice

Ren (REN) conectează traderii și aplicațiile descentralizate prin blockchains. Rulând pe o rețea de “dark nodes”, tranzacțiile REN se fac în mod privat între burse pentru a limita impactul piețelor de tip frontrunning ale traderilor. Token-urile REN sunt utilizate pentru a alimenta rețeaua și sunt necesare pentru a rula un “dark node”.

Synthetic (SNX), este o platformă care permite utilizatorilor să își creeze propriile active sintetice prin intermediul blockchain. Tehnologia le permite utilizatorilor să creeze token-uri sintetice pentru o serie de active, de la valute, acțiuni, mărfuri și criptoactive. Investitorii pot utiliza SNX pentru rețele “oracol” de stabilire a prețurilor care detectează valoarea criptoactivelor și creează active sintetice pe mainnet-ul Ethereum.

"Anul trecut, investitorii s-au orientat către criptoactive mai noi, deoarece ascensiunea finanțelor descentralizate a captat interesul tot mai multor persoane. Deși începutul anului a fost volatil, ne așteptăm ca DeFi să crească în 2022", a declarat Tomer Niv, director al Global Crypto Solutions la eToro. "eToro are ca scop oferirea de opțiuni investitorilor și suntem încântați să continuăm să extindem gama de criptoactive pe care le oferim investitorilor, permițându-le acestora să își diversifice investițiile." 

eToro oferă clienților săi acces la piețele cripto încă din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deține și vinde activele reale subiacente ale Fetch.ai (FET), Ren (REN) și Synthetix (SNX) pe platforma sa de investiții, folosind moneda tradițională.

Deocamdată, aceste token-uri nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
etoro
fetch.ai
ren