EximBank a lansat o platformă on-line pentru schimburi valutare

EximBank a lansat o platformă on-line pentru schimburi valutare
scris 29 mar 2016

EximBank a lansat un nou serviciu de trezorerie care facilitează clienților băncii urmărirea on-line și în timp real a evoluțiilor cotațiilor pe piața valutară, precum și efectuarea automată a tranzacțiilor de schimburi valutare la cotațiile afișate de platforma de tranzacționare a băncii.

Prin intermediul platformei, companiile au acces la cotații pentru schimburi valutare la vedere (Today/Tomorrow/Spot) și la termen (Forward), precum și la alte componente care facilitează analize și grafice de reprezentare a evoluției piețelor financiare. De asemenea, sistemul oferă clienților posibilitatea de a comunica online și de a vizualiza toate tranzacțiile, imediat după efectuarea acestora.

"EximBank continuă să evolueze în direcția consolidării gamei de produse din zona serviciilor complementare creditării, urmându-ne strategia de dezvoltare a unei relații bancare integrate cu companiile care ne acordă încrederea. Oferirea acestui serviciu confirmă preocuparea noastră constantă pentru alinierea la practicile bancare actuale, dar, mai ales, la cerințele clienților. De aceea, avem în vedere extinderea funcționalităților actuale ale platformei precum și a gamei de produse de trezorerie în întâmpinarea provocărilor cu care se confruntă clienții noștri", a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Rata creditelor neperformante a fost de 13,57%, în luna ianuarie CITEȘTE ȘI Rata creditelor neperformante a fost de 13,57%, în luna ianuarie

Platforma, care este accesibilă direct de pe site-ul EximBank pe baza unui user și a unei parole, fără a necesita instalare, are un grad înalt de automatizare și flexibilitate de configurare oferind posibilitatea tranzacționării, fără intervenția manuală, până la o sumă prestabilită. Utilizatorii își pot seta, pe ecranul principal de vizualizare a cursurilor de schimb, perechile valutare pe care le vor tranzacționa cel mai frecvent și au la dispoziție raportul tuturor tranzacțiilor efectuate până la acel moment.

EximBank este o instituție specializată care se implică activ în susținerea și promovarea mediului de afaceri românesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate și pot fi accesate de orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacții internaționale, ori se adresează numai pieței interne.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
schimburi valutare